La 93 de ani își îndeplinește visul: cere să fie arestată pentru a vedea ce inseamna ”să fi rea”

Josie Birds în vârstă de 93 de ani a vrut să vadă ce și să simtă ce însemă să fii certat cu legea, așa că a cerut să fie arestată și dusă la secție de polițe.

O cerere neobișnuită a ajuns la secția de poliție din Manchester. O doamnă de 93 de ani, Josie Birds, a cerut să fie arestată, deoarece acesta este ultima ei dorință înainte să moară. Femeia este într-adevăr foarte bolnavă și, datorită și nepoatei ei, a reușit să-și îndeplinească visul: să vadă ce se simte când ești certat cu legea.

Citește și După wc-ul din aur masiv, excentricul artist italian Maurizio Cattelan șochează din nou: o banană lipită în valoare de peste 100 de mii de euro

Într-un post de pe Twitter, Pam Smith, nepoata doamnei, povestește și mulțumește Politiei din Manchester pentru arestarea bunicii ei și pentru că au ajutat-o să-și îndeplinească dorința neobișnuită. Josie Birds a cerut să fie și închisă în spatele gratiilor, dar acest lucru nu a fost posibil.

Polițștii au asigurat pe toată lumea: arestarea a fost falsă. “Suntem fericiți că am reușit să aducem un zâmbet pe chipul femeii în vârstă. Am ajutat-o să-și realizeze ultima ei dorință”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.