La 80 de ani, descopera ca are o sora si ca a mostenit 340.000 de euro

La 80 de ani, descopera ca are o sora si ca a mostenit 340.000 de euro

Dublă surpriză pentru o femeie engleză în vârstă de 80 de ani. Margaret Abbott a descoperit într-o zi că avea o soră și brusc devenise foarte bogată. Printr-o scrisoare trimisă acasă, bătrâna doamnă a fost informată despre existența unei moșteniri neașteptate. Margaret a crezut imediat că a fost este vorba de o înșelătorie și, prin urmare, a aruncat mesajul.

 

Dar, avea totuși o îndoială, așa că a recuperat foaia pentru a verifica și a continuat să citească textul din scrisoare

 

Scrisoarea se referă sora ei mai mare, Mary Major, pe care Abbotts nu o cunoștea și pe care nu o întâlnise niciodată. Din păcate, Mary a murit acum doi ani fără a face testamentul. Fiind văduvă și fără copii, aceasta însemna că Margaret era cea mai apropiată rudă și, mai presus de toate, moștenitorul legitim al întregii ei proprietăți. În confuzie, bătrâna a suna la numărul de telefon scris pe scrisoare  și a constatat că tocmai a moștenit 300 mii de lire sterline (aproximativ 340 de mii de euro).

“Nu puteam să cred, niciodată nu am mai văzut o astfel de cifră, nici măcar nu știam cum se scriu acele numere”, a comentat Margaret Abbott după ce a primit scrisoarea de la Finders International, care este un fel de agenție care ”vânează” moșteniri și moștenitori pierduți.

 

Potrivit agenției cifrele oficiale arată că numai în 2018 aproape două mii de persoane din Marea Britanie au murit fără a lăsa vreun testament, o creștere de 16% față de 2017. În aceste cazuri, orice sumă de bani și proprietăți revin celei mai apropiate rude.

 

 

Cu toate acestea, se întâmplă adesea ca rudele supraviețuitoare să fie greu de găsit. De fapt, membrii familiei pot pierde contactul sau adesea nici măcar nu știu că există o rudă, ca în cazul doamnei Abbotts.

De Andreea Sas

Te-ar putea interesa și O femeie vrea sa se casatoreasca cu un candelabru: „Dragostea noastra va dura”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.