La 7 ani sună poliția: „Ajutați-mă, mama vrea să mă omoare”, agenții intervin și împușcă femeia

„Ajutați-mă, mama vrea să mă omoare… te rog mama, nu mă răni..te rog nu mă omorî”, acestea sunt cuvintele disperate ale unui copil de numai 7 ani …

O femeie de 37 de ani a fost ucisă de agenți după ce și-a înjunghiat fiul de 7 ani. S-a întâmplat pe 21 octombrie în Nevada, după ce poliția din Henderson a răspuns unui apel la un număr de urgență. Departamentul de poliție a lansat acum audio-ul apelurilor telefonice efectuate în 911 și a imaginilor cu bodycam-ul polițiștilor de la fața locului.

Femeia, Claudia Nadia Rodriguez, a fost ucisă cu două focuri de armă după ce, în timpul unei lupte cu un agent, reușise să-i fure arma. Acestea sunt imaginile dramatice ale poliției. După apelul telefonic , agenții au auzit copilul cum își implora mama să nu-l ucidă. Polițiștii au ajuns în apartament și au încercat să oprească femeia care era goală, fără haine pe ea și agitată. După câteva secunde de luptă, agenții s-au văzut nevoiți să împuște femeia.

A paralizat de la gât în jos după ce a mâncat un pui gătit necorespunzător

Conform rapoartelor poliției, femeia și-a înjunghiat copilul de cel puțin 25 de ori. În ciuda rănilor, însă, copilul a fost supus unei intervenții chirurgicale și se ve face bine. Femeia a murit după ce a fost internată la spital. Potrit anchetei Claudia Rodriguez a avut mai multe precedente fiind arestată de patru ori din 2015 pentru violență în familie și într-un caz a fost condamnată.

Ofițerii implicați în filmările din 21 octombrie sunt Edward Little și Patrick McCarrick. Ambii au fost plasați în concediu administrativ plătit.Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.