La 18 ani vrea să se căsătorească cu mama celui mai bun prieten al său: “Nu-mi pasă de diferența de vârstă”

Au trecut șapte ani de la prima întâlnire din Corbin, Kentucky (SUA). Chase Gabbard era doar un copil când a început să frecventeze  casa lui Jaimee Brown, de 39 de ani, pentru că fiul său Jaice era cel mai bun prieten al său. Când băiatul a împlinit 18 ani, relația a evoluat și s-a infiripat dragostea. Cei doi speră să se căsătorească foarte curând, în ciuda diferenței  21 de ani .

El i-a făcut propunerea de sute de ori – aproape o dată pe zi – dar a așteptat să devină major înainte de a-și declara sentimentele și de a încerca să o sărute. “Nu aveam nici o idee ce simte el. Când m-a sărutat, a fost un adevărat șoc și de atunci suntem inseparabili”, spune Jaimee publicației Mirror.

”Am trei copii, așa că am pus mai întâi înainte binele lor și după aceea al meu” .

Niciunul dintre copii nu au fost împotrivă cu acestă relație și chiar Jaice a acceptat situația continuând să fie prietenul său. Pentru a se căsători, totuși, trebuie să aștepte puțin mai mult: “Am planificat deja nunta noastră frumoasă și am scris promisiunile. Vom fi soț și soție de îndată ce voi divorța ”.

Citește și Și-a abuzat fiul în vârstă de 6 ani cu un băț, moare la puțin timp din cauza infecției: „A mâncat tortul meu”

“Îmi place personalitatea lui Jaimee, știam că vreau să mă căsătoresc cu ea imediat. Există atât de multe lucruri care îmi plac la ea, are un mare simț al umorului și asta mă împiedică să fiu leneș. Voi fi tatăl vitreg al celui mai bun prieten al meu, dar el și frații săi sunt băieți buni și nimic nu s-a schimbat în relația noastră. Sunt în punctul în care nu-mi pasă ce spune sau crede altcineva. Suntem fericiți, asta este tot ce contează “.

“Suntem  un cuplu normal, chiar și atunci când suntem în public”, a concluzionat femeia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.