La 17 ani l-a ucis pe bărbatul care a violat-o, o adolescentă arestată: „A planificat crima”

O adolescentă în vârstă  de 19 ani si-ar putea petrece restul vieții în închisoare  pentru că a ucis un bărbat care ar fi violat-o și a vândut-o altora pentru sex .

Un judecător a decis că în acest caz nu poate folosi o lege care să protejeze victimele traficului de persoane. Este povestea tinerei Chrystul Kizerprovine din Wisconsin. Femeia a mărturisit că l-a împușcat pe Randy Volar de două ori în cap și i-a ars corpul în casa lui Kenosha. Crima datează din iunie 2018 și potrivit anchetelor tânăra fusese victima violențelor sexuale. Cei doi s-au cunoscut pentru prima dată în 2016, pe când ea avea 16 ani, iar el 33. Chrystul ar fi una dintre zecile de victime ale bărbatului…

În noaptea de 5 iunie 2018, fata l-a împușcat și l-a ucis pe bărbat, a dat foc trupului și apoi a fugit la bordul mașinii sale. După ce a fost arestată tânăra a mărturisit  crima.

Citește și  Imaginile cu abuzurile unei fetițe de 2 ani sunt transmise în sala de judecată: judecătorul se simte rău

 

În urmă cu patru luni Volar fusese arestat pentru infracțiuni sexuale împotriva minorilor  dar  a fost eliberat în mod inexplicabil și a rămas în libertate până când a fost ucis. Chrystul a fost acuzată de crimă în primul grad: potrivit rechizitoriului, femeia ar fi planificat crima. Femiea a explicat că nu a mers la casa lui Volar în noaptea aceea cu intenția de a-l ucide, dar a acționat în autoapărare, după ce el a drogat-o și a încercat să abuzeze de ea. Avocații apărării au adus la cunoștință o lege în viguare care permită victimelor traficului de sex să fie achitate de anumite acuzații dacă pot dovedi că au comis infracțiunea tocmai pentru că au fost victime ale abuzului. Potrivit unui judecător, legea nu poate fi aplicată la acest caz.

Avocații tinerei au declarat că intenționează să facă apel împotriva sentinței.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.