La 16 ani s-a sinucis după ce ”prietenii” lui i-au distribuit mesajele sale de dragoste către un alt băiat

La 16 ani s-a sinucis după ce ”prietenii” lui i-au distribuit mesajele sale de dragoste către un alt băiat

”Nu pot avea încredere în nimeni”, a scris tânărul american Channing Smith, în vârstă de 16 ani, înainte de a se împușca. Adolescentul nu a rezistat umilinței atunci când așa-zișii prieteni i-au distribuit pe rețelele de socializare  mesajele de dragoste dintre el și un alt băiat pentru a-l batjocori și a-l umili.

Și-a înecat fiica vitregă de numai doi ani, fratele ei a văzut tot și a povestit poliției

“Urăsc cu adevărat faptul că nu pot avea încredere în nimeni, deoarece chiar și celor cărora le-am dat încrederea  s-au dovedit a fi oameni falsi. Adio”, acesta este ultimul mesaj îngrozitor lăsat pe profilul său , americanul Channing Smith, în vârstă de 16 ani, înainte de a pune în aplicare gestul extrem care, din păcate, i-a adus moartea. Cuvinte dure adresate mai ales acelor colegi de clasă în care avea încredere și care, în schimb, nu au ezitat și l-au trădat: au distribuit în mediulmonline mesajele de dragoste dintre el și alt băiat doar pentru a râde de el.

O înjunghiere pe la spate din partea celor pe care îi considera prieteni.  Câteva ore mai târziu, acel mesaj s-a tranformat într-o sinucidere.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.