La 15 ani naste singura in casa si arunca copilul la cosul de gunoi

O adolescentă de numai 15 ani din Herefordshire, Marea Britanie, a născut singură în casă și a aruncat bebelușul la gunoi.

Tatăl adolescentei era era pe moarte, internat la spital când familia a primit un telefon de la medicul de gardă că bărbatul nu mai avea mult de trăit. Rudele s-au precipitat la spital dar adolescenta a rămas acasă deoarece nu se simțea bine. Nici nu și-a dat seama că va naște un copil.

 

Potrivit Metro, tânăra,  după ce a născut, cuprinsă de panică a pus bebelușul într-o pungă și l-a aruncat la gunoi.

Un prieten al familiei a declarat că autoritățile au găsit nou-născutul când era mort deja. În aceeași zi a murit și tatăl fetei: ” Este ca și cum două tragedii au lovit familia în aceeași zi. Distruși de durere de moartea bărbatului și șocați de moartea bebelușului”

 

Tânăra a fost arestată în 24 martie iar anchetele sunt în curs de desfășurare pentru a descopri dacă bebelușul era viu sau mort când a fost aruncat la gunoi.

Te-ar putea interesa și A violat si ucis o copila de 10 ani. Criminalul cere sa-i fie anulata pedeapsa cu moartea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.