La 15 ani în scaun cu rotile din cauza unei unghii încarnate

Viața unui tânăr de 15 ani din Alresford (Winchester, Anglia) s-a schimbat dramatic anul trecut, când a suferit o intervenție chirurgicală minoră. De fapt, adolescentul avea dureri la un picor din cauza unei unghii încarnate. O mică supărare datorită activității sportive intense la care Andrew făcea. Mama, Lynda , era sigură că dacă i-ar fi scos unghiile  un expert ar fi fost mai sigur și că acest lucru i-ar fi permis fiului ei să se întoarcă la antrenament.

Totuși, ceva nu a mers bine. După ce medicul  a îndepărtat unghia, Andrew începuse să se plângă de dureri intense la nivelul piciorului, atât de puternic încât nu-i permitea nici să meargă.  Inițial, s-a crezut că este o durere normală după operație, dar în timp mama a înțeles că ceva mult mai grav. Durerea tânărului este atât de severă încât nici  analgezicele nu-i mai alinau durerea.

Scandalul termoscanării de la Kaufland? Un incident regizat cu scopul de a crea senzaţional !

Mama le-a spus presei engleze că luni de zile niciun specialist nu a reușit să înțeleagă natura acelei dureri, dar crede că cauza ar fi putut fi din cauza anesteziei: „Am fost din doctor în doctor și nimeni nu înțelegea ce se întâmplă cu el . În cele din urmă, a fost diagnosticat CPRS (sindromul regional al durerii complexe). Dar din păcate, nimeni nu știe ce s-a întâmplat “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.