La 14 ani are grijă de casă și de frați în timp ce mama lui este în spital: moare electrocutat în ziua externării

Mama în spital  internată pentru coronavirus, iar el acasă, pentru a se asigura că la întoarcere ei  totul va fi în ordine. În timp ce Adriana se lupta cu virusul pe un pat de spital din Mexic,  fiul ei Juan Eduardo în vârstă de 14 ani și cel mai mare dintre cei trei frați, s-a ocupat de cumpărături, de curățenie și de frați în așteptarea momentului în care și-ar fi putut să-și îmbrățișeze din nou mama. Dar tocmai în ziua în care femeia a fost înștiințată că va fi externată, băiatul ei a murit în urma unui groaznic accident.

Adriana are 37 de ani, este șofer de taxi și nu știe exact de unde a luat virusl, deși în mai multe interviuri a spus că ar fi putut contracta virusul în ultima săptămână a lunii februarie.

Credea că l-a infectat cu Covid-19: un bărbat și-a ucis soția după care s-a sinucis

Pe 20 martie, a efectuat un test la Institutul Național de Boli Respiratorii (INER) și după câteva zile a rezultat pozitiv pentru coronavirus. De atunci Juan Eduardo a avut grijă de ea în timpul izolării în casă care a durat până la 3 aprilie când Adriana a suferit o criză respiratorie gravă și a fost transportată de urgență la spital. Juan Eduardo a rămas acasă cu ceilalți frățiori având grijă de toate treburile casei.  În ziua în care Adriana a fost anunțată că va fi externată, în orașul Ecatepec a izbucnit o furtună violentă care i-a inundat casa. În încercarea de a scoate apa din casă, micul  Juan a atins un fir de curent și a murit electrocutat.

„A fost bucuria familiei, un copil îngrijitor și iubitor”, a declarat Adriana distrusă de durere.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.