La 12 ani rămâne însărcinată cu “bunicul” :îi provoacă un avort cu un umeraș de haine

Charlotte Wade, acum în vârstă de 22 de ani, din Barry Țara Galilor, a povestit publicației Fabulous Digital povestea ei îngrozitoare. O poveste oribilă care i-a schimbat viața pentru totdeauna. Charlotte avea doar 5 ani când a fost violată pentru prima oară de Raymond Hodges, în vârstă de 73 de ani.

Nu  un pedofil oricare, ci propriul ei “bunic ”!

După ani de violențe și abuzuri, când avea 12 ani, Charlotte a rămas însărcinată. Nu doar că a lăsat-o însărcinată, dar i-a provocat și un avort în cel mai oribil mod: cu un umeraș de haine ! “Nu am simțit niciodată o asemenea durere,  eram sigură că voi muri acea zi”. Hodges era tata tatălui vitreg al lui Charlotte și își vizita fiul odată pe lună pentru a rămâne câteva zile cu familia sa. În 2002, Charlotte  avea 5 ani, iar Hodges se oferise să-i facă babysitter-ul ei în timp ce fiul ei și mama copilului erau la serviciu.

 

“Îl iubeam pe Raymond era ca și cum ar fi fost bunicul meu adevărat: de câte ori venea să ne viziteze îmi aducea întotdeauna cadouri și ciocolată. Dar într-o zi mi-a cerut să-l sărut” ca și adulții “, am spus nu, apoi ma sărutat pe buze și mi-a spus că acesta ar fi secretul nostru. Din acel moment el a făcut-o de fiecare dată când eram singuri “. Abuzurile începeau să fie din ce în ce mai frecvente,  mai ales când “bunicul” se mută în casa fiului său pentru a fi mai aproape de familia sa. “M-a forțat să-l ating, spunea ea. Nu am povestit niciodată acest lucru fraților mei de frică să nu pățească ceva”.

Citește și Copilă de 14 ani drogată, abuzată și violată până la moarte

Prima violență fizică a fost când Charlotte avea 7 ani:

“Durerea a fost insuportabilă, dar îmi cumpăra tăcerea cu daruri și dulciuri “. De-a lungul timpului, monstrul începea să filmeze rapoartele și dacă refuză să-i facă pe plac, o lovea.  Când fata avea 12 ani, se întâmplă cel mai rău: nu îi venise ciclul de două luni și Hodges descoperă că Charlotte era însărcinată. Într-o zi când eraut singuri acasă, monstrul o aruncă pe podea: “Am crezut că vrea să facă ceea ce făcea mereu, dar în schimb, el ținea în mână un umeraș de haine: mi l-a băgat înăuntru  și mi-a spus că nu voi mai rămâne însărcinată lăsându-mă însângerată pe podea “.

 

Citește și “Sunt impure”, două surori au fost lăsate să moară de foame și de sete

În următorii doi ani, el a continuat să o violeze în fiecare weekend. Apoi, când Charlotte devine o adolescentă, omul rărește violențele: “Nu mă simțeam oricum în siguranță, trăiam în amintirile întunecate ale copilăriei mele”. Nu de mult Charlotte a făcut o plângere autoritpților împotriva monstrului. Chiar dacă el a negat orice acuzație, judecătorul l-a trimis în spatele gratiilor pentru 25 de ani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.