La 107 ani dezvăluie secretul longevitătii: „Nu te căsători niciodată”

La 107 ani dezvaluie secretul longevitatii: „Nu te casatori niciodata”

Louise Signore a stins recent cea de-a 107-a lumânare. Cele mai bune urări și multe felicitări! Doamna are origini italiene și trăiește în Bronx, New York. Potrivit masa-mediei americane, femeia a dezvăluit secretul longevității sale: „Nu te căsători niciodată”.


Un băiețel de 3 ani se ascunde de fratele lui în mașina de spălat și moare asfixiat

Louise și-a sărbătorit ziua de naștere cu 100 de invitați și a fost o zi specială pe care femeia a dorit să o împartă cu cei dragi. Pe lângă faptul că este single, femeia se menține în formă datorită stilului său de viață sănătos. Ea  a mărturisit  că face ceva exerciții fizice, dansează în fiecare zi, iese cu prietenii și mănâncă doar lucruri bune. Desigur, din când în când se răsfață cu un pahar de vin și câteva partide de bingo … până la urmă, ca să trăiești atât de mult, trebuie să te și distrezi !

 

Femeia are, de asemenea și gena longevității în sângele : mama ei a trăit până la 97 de ani, iar sora ei are 102.

 

Atunci când ai 107 de ani nu se văd deloc! Louise nu a fost niciodată căsătorită și poate acest lucru i-a permis, potrivit ei, să ajungă la vârsta ei într-o sănătate perfectă. Relațiile conjugale se uzează în mod evident și nu a simțit niciodată nevoia de a merge la altar.  De când a  împlinit 99 de ani, a decis să-și sărbătorească ziua de naștere în fiecare an, dar nu și-a imaginat niciodată că va ajunge la 107!

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.