La 102 ani iese din casă într-un costum improvizat anti-covid pentru a vota la alegerile prezidențiale din SUA din 2020

Este cea mai importantă alegere din viața mea, viitorul democrației este în joc”. Beatrice Lumpkin, o femeie în vârstă de 102 ani din Chicago, a ieșit din casă într-un costum improvizat anti-covid ignifug pentru a vota prin poștă la alegerile prezidențiale din SUA din 2020. Ea a declarat pentru CBS Radio că nu a pierdut niciun fel de alegeri de 80 de ani. Primul președinte pentru care a votat a fost Franklin Delano Roosevelt în 1940.

Hotărâtă să nu lase pandemia să-i strice șirul de voturi, și-a pus o haina de ploaie roz din plastic și un costum de protecție realizat de nepotul ei pentru a putea ieși din casă și să pună buletinul de vot în căsuța poștală.

Citește și Vor să-și înregistreze copilul cu numele de Lucifer. Primăria zice, nu: izbucnește scandalul

Doamna Lumpkin s-a născut în 1918, cu doi ani înainte ca femeile să primească dreptul de a vota prin cel de-al 19-lea amendament. „Când m-am născut, femeile nu puteau vota”, a explicat ea. Femeia, acum la vârsta onorabilă de 102  ani, a fost profesoară de matematică la școlile publice din Chicago și în colegiile orașului. Ea a declarat pentru CBS Radio că speră să vadă mai multe femei care intră în domeniul matematicii și al științei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.