L-au declarat mort la spital: tanar de 25 de ani se trezeste chiar inainte de inmormantare

L-au declarat mort la spital: tanar de 25 de ani se trezeste chiar inainte de inmormantare

Există puține lucruri mai terifiante decât gândul de a fi îngropat viu, iar acest lucru s-a întâmplat cu Mohammad Furqan, un tânăr de 25 de ani din Lucknow, India. A fost dus la spital după ce a fost implicat într-un accident rutier  pe 21 iunie. Dar câteva zile mai târziu pe 1 iulie, medicii spitalului indian l-au declarat mort.

 

În disperarea totală, familia sa a început să facă  pregătirile pentru înmormântare, iar corpul a fost dus în casa unde s-a născut cu o ambulanță, scrie Independent. În timp ce familia se pregătea pentru înmormântare, fratele său mortului Mohammad Irfan, a observat unele mișcări în sicriu.

 

Familia  a explicat ce se întâmplase postului NDTV: “Devastați ne pregăteam pentru înmormântare când am observat miscări ale mâinilor. L-am dus imediat pe Furqan la spitalul Ram Manohar Lohia unde doctorii au spus că este viu și că l-au pus imediat sub ventilație mecanică. Am plătit circa 80 de lire sterline la spitalul privat înainte și când am spus mediclor că am rămas fără bani, imediat l-au declarat mort pe Furqan “, explică acum familia scandalizată.

 

Medicul care îl tratează pe tânăr a declarat presei : “Pacientul este în stare critică, dar cu siguranță nu este în moarte cerebrală, are puls, tensiune arterială și reflexe. Este internat  în terapie intensivă și respiră cu ajutorul ventilatorului “. Înmormantarea lui poate aștepta …

 

Te-ar putea interesa și O tanara de 18 ani s-a sinucis exact ca mama ei: nu stia ca era insarcinata

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.