L-au bătut până l-au redus într-o ”legumă”. Trei fraţi români din Italia, condamnați la câte opt ani de închisoare și despăgubiri de 430.000 de euro

L-au bătut până l-au redus într-o ”legumă”, sună urăt, știm, dar aceata este situația victimei Gorancho Georgiev, originar din Macedonia, pentru că acesta ar fi îndrăznit să le atragă atenția pentru grătarele și gălăgia de sub balconul său.

Bărbatul este în comă ireversibilă de atunci.

Drama a apărut în presă și a șocat întreaga peninsulă.

Georgiev a fost lovit cu sălbăticie în cap chiar în faţa copiilor lui şi şi-a pierdut cunoştinţa. Şi prietenul macedoneanului a fost bătut.

Atacul brutal a avut loc în luna martie 2016, chiar în ziua de Paște  în Castiglione Tinella. Bărbatul a fost bătut  sub privirile copiilor care aveau între 7 și 11 ani.

În tot acest timp, românii au fost cercetați în libertate, locuind la numai doi pași de familia victimei.

Adrian și Valentin Betea, au primit 8 ani de închisoare, iar cel de-al treilea, Alin Florin Betea, doar un an.

Pe lângă condamnarea la închisoare, Tribunalul din Asti a decis că cei trei români trebuie să achite şi daune de aproape jumătate de milion de euro: 100.000 de euro lui Georgiev, 100.000 pentru soţia acestuia, 30.000 prietenului lui Georgiev şi 200.000 fiilor macedoneanului, relatează  La Voce di Alba.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.