L-au bătut fără milă și l-au dus la spital: un bebeluș de câteva zile a murit în terapie intensivă

L-au bătut fără milă și l-au dus la spital: un bebeluș de câteva zile a murit în terapie intensivă

Poliția din St. Neots , Cambridgeshire , investighează un caz de presupus infanticid. Pe 1 noiembrie, un copil nou-născut a fost dus la spital în condiții disperate. Medicii au bănuit imediat că copilul a fost bătut violent de părinții săi, deoarece vânătaiele și rănile de pe micul corp erau compatibile cu actele de violență.

Copilul a fost internat în terapie intensivă, iar la scurt timp au fost chemți și polițiștii . Odată ce au fost adunate mărturiile medicilor agenții au formulat o acuzație de tentativă de omor împotriva cuplului și i-au arestat pe părinți.

Unicef: 2200 de copii mor de pneumonie în fiecare zi, adică unul la fiecare 39 de secunde

La o zi după arest, părinții au fost eliberați din închisoare pe cauțiunea, dar acuzația rămâne. Ieri s-a verificat ce s-au temut medicii de la internarea copilului: rănile provocate de bătăi au dus la moartea nou-născutului. În acest moment, acuzația se transformă din tentativă de omor în crimă voluntară , însă, în prezent, ancheta este încă în curs și nu există detalii suplimentare.Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.