L-au abandonat cu tot cu fotoliu: un cățel și-a așteptat zile întregi stăpânii

L-au abandonat cu tot cu fotoliu: un catel si-a asteptat zile intregi stapanii

Trădat și înșelat de persoana care ar fi trebuit să aibă grijă de el. Un cățel a fost abandonat cu tot cu fotoliul său preferat.  Un stratagem crud al proprietarilor săi, care nu numai că au avut curajul barabr să-l abandoneze, dar au făcut-o și cu sângele rece pentru a fi siguri că nu-i va urmări.

O scenă pe care doar să ne-o imaginăm ne provoacă un sens de scârbă împotriva acestor persoane.

Incendiile din Amazon: o femeia autohtonă îl acuză pe Bolsonaro: „Ne distrug sursa de viață”

După câteva zile, un bărbat a observat scena pe o stradă din Brookhaven, Mississippi și s-a apropiat de câine, observând că era slăbit și dezorientat. Prietenul credincios a așteptat zile întregi să-și vadă stăpânii și chiar dacă avea sete și foame, el nu s-a mișcat de pe fotoliul său preferat…

După câteva zile, el a fost găsit de volunatrii care au încercat să-l ia de pe fotoliu, dar nu le-a fost ușor… Acum din fericire este într-un loc sigur unde este îngrijit cu multă dragoste. Oamenii care l-au salvat îi caută o familie care să-l poată iubi, așa cum este capabil el să facă.

 

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.