L-a cunoscut online: la prima întâlnire a umplut-o de sânge i-a ucis copii

S-au cunoscut online pe un site de întâlniri, dar în prima întâlnire un cuvânt în plus al femeii a stârnit furia ucigașă a criminalului în vârstă de 30 de ani și a ucis doi copii nevinovați.

La vârsta de 30 de ani cu  o acuzație de dublă crimă și violență, după ce a bătut o femeie la prima întâlnire și a luat viața a doi copiilor ei. Autorul gestului nebun este un bărbat ucrainean. Cei doi  Lyudmila Strelchuk, o tânără mamă în vârstă de 35 de ani și Vasil Tsekh s-au cunoscut online și au decis după ceva timp să se întâlnească față în față.

După câteva minute, criminalul cuprins de furie a început să o lovească pe Lyudmila fără milă, apoi a luat un scaun și a atacat copiii fără apărare, Martina, în vârstă de 9 ani, și Demid, în vârstă de 2 ani, aruncându-i mai apoi către un perete, potrivit East2West News. Evenimentele ar fi avut loc în complexul Oksana din satul Tyachiv .

Citește și Și-a injectat ciuperci psihedelice și i-au crescut în organe: reacție adversă extrem severă

Directorul complexului a chemat poliția după ce a auzit agitația, a deschis ușa și s-a trezit în fața micilor victime fără viață pline de sânge și a mamei lor, care acum este internată în stare gravă la spital. După ce și-a recăpătat cunoștința, femeia nu a fost informată cu privire la moartea copiilor ei și le-a spus medicilor că vrea să-și revină cât mai curând posibil, pentru că va trebui să aibă grijă de ei.

După atac, criminalul  a fugit, dar a fost localizat și arestat după câteva ore.  Copiii s-au născut din două relații diferite: Martina a venit pe lume când mama ei locuia și lucra în Italia, iar fiul s-a născut în Ucraina dintr-o altă relație eșuată.  Cei doi copii au fost îngropați în orașul său natal, Kamianets-Podilskyi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.