Kyle Sweet, un pedofil nu poate sta la închisoare, judecătorul : „Prea grea pentru el”

Kyle Sweet, în vârstă de 19 ani a molestat două fete de 13 și 14 ani trimițându-le videoclipuri explicite.

Kyle Sweet, un tânăr de 19 ani din Blackpool, județul Lancashire, Anglia, a molestat sexual două fete de 13 și 14 ani, trimițându-le fotografii și videoclipuri în care se atingea în părțile intime sau s-a arăta  complet dezbrăcat. El a cerut minorelor să facă același lucru.

Potrivit Metro, fotografiile și videoclipurile trimise de băiat au fost găsite de mama uneia dintre cele două fete, care a depus plângerea împotriva tânărului. Kyle Sweet a fost astfel arestat și încarcerat.

Nu doar uraganul Dorian: iată cele mai devastatoare uragane din SUA

Într-adevăr, magistrații l-au condamnat pe tânărul de 19 ani la 14 ani de închisoare, dar pentru el mediul din închisoare s-ar fi dovedit prea dificil pentru el. Decizia a fost luată și în urma evenimentelor care au avut loc în timpul primei detenții a băiatului.

Kyle Sweet ar fi fost hărțuit constant de ceilalți condamnați. Gardienii închisorii au încercat să-l protejeze în toate felurile, dar situația era pur și simplu de manevrat. Prin urmare, eliberarea lui din închisoare a fost inevitabilă.  Kyle Sweet va petrece următorii trei ani într-o comunitate.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.