Kurzii sub atac în Siria, joi, întâlnire de urgență la ONU

Consiliul de Securitate al ONU se va reuni joi pentru a discuta despre ofensiva turcă împotriva kurzilor din nordul Siriei.

Turcia se pregătește pentru război: planul lui Erdogan de a elimina kurzii

Turcia atacă Siria. Președintele Erdogan a anunțat-o pe Twitter , explicând că „a început operațiunea turcă împotriva miliției kurde din nord-estul țării”. Mai multe explozii s-au produs în stațiunea de frontieră din Siria Ras al-Ayn . Deja sunt victime în rândul civililor .

Viitorul negat a copiilor din Siria: „Școlile noastre distruse de bombe”

Între timp, după avertismentele de la Roma, Londra și Paris, Berlinul a făcut apel și la Turcia pentru încetarea focului. „În acest sens, Ankara riscă să destabilizeze și mai mult regiunea”, a declarat ministrul german de externe, Heiko Maas.

Siria, cel puțin 30.000 de orfani ai teroriștilor ISIS: destinul șocant a copiilor fantomă

“Îndemn Turcia să oprească imediat toate acțiunile militare” din nordul Siriei, a declarat  Președintele Parlamentului European, David Sassoli: “Există deja o populație care a suferit greu. Nu trebuie să o punem în situația de a suferi și mai mult. Opriți această intervenție, aceasta nu va fi niciodată o soluție la problemele pe care le avem “.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.