Köln, incendiu intr-un spital: un mort si mai multi raniti

Köln, incendiu intr-un spital: un mort si mai multi raniti

Numărul victimelor cauzate de un incendiu azi noapte produs  la spitalul Köln-Merheim este de unul mort și mai mulți răniți. Nu se cunosc încă cauzele încediului dar se știe că incediul a izbucnit din salonul al unui pacient

Intervenția imediată a pompierilor au oprit focul într-o oră, dar pentru pacientul internat nu s-a mai putut face nimic.

Citește și Nu doar razboi si foame, Yemen a fost lovit de o invazie de lacuste

De Marius Oprea 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.