Kobe Bryant, un desen animat realizat în 2016 își prezisese moartea într-un accident de elicopter / VIDEO

Moartea lui Kobe Bryant a lăsat o amprentă indelebilă a tristeții în rândul fanilor baschetului și nu numai. Campioaul american , care s-a retras recent de pe terenul de joc și a câștigat 5 titluri NBA cu Los Angeles Lakers, a murit duminică într-un accident de elicopter în care se afla fiica sa și alte 7 persoane.

Dar există un detaliu tulburător. Un desen animat relizat în 2016 din serialul „Legendele lui Chamberlain Heights” a prezis incredibil acest episod tragic. Videoclipul a fost recuperat online și arată o dinamică absolut similară cu cea care l-a ucis pe Kobe în realitate. În desenul animat, Kobe Bryant zbura într-un elicopter și călătorea împreună cu mai multe trofee sportive câștigate. După accident, este abordat de trei personaje care îi cer mai întâi să le dea trofeele și apoi să-l ajute. Cu toate acestea, campionul nu vrea să se elibereze.

Citește și Imagini publicate cu nou-născutul abandonat pe o stradă în Londra / FOTO

Câteva secunde mai târziu, campionul își strânge lângă el trofeele în timp ce elicopterul explodează.

Iată videoclipul:

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.