Kim Jong-un, lacrimi în timpul unui discurs: „Nu am fost la înălțimea așteptărilor” ( video )

Dictatorul nord-coreean Kim Jong-un, liderul Partidului Muncitorilor din Coreea care a condus țara sub un regim militar de 60 de ani, a fost vizibil emoționat până la lacrimi în timpul celor 75 de ani de la înființarea partidului:  „Oamenii noștri au pus în mine o credință la fel de înaltă ca cerul și adâncă ca marea, dar nu am putut să mă ridic la înălțimea așteptărilor și îmi pare foarte rău”.
„Chiar dacă mi s-a încredințat responsabilitatea de a conduce această națiune, eforturile mele nu au fost suficiente pentru a ușura dificultățile zilnice cetățenilor noștri”.

Se știe foarte puțin despre Coreea de Nord: regimul, de exemplu, a afirmat întotdeauna că în Phenian nu a existat niciodată un caz de Covid-19, ceva considerat imposibil de majoritatea oamenilor de știință, având în vedere că Coreea de Nord este partener comercial al Chinei și se învecinează cu una dintre țările cele mai afectate la începutul epidemiei, Coreea de Sud. Mulți analiști au speculat că acest discurs neașteptat al lui Kim Jong-un este, de asemenea, o referință la situația pandemiei, care în Coreea se va fi adăugat la criza economică deja severă cu care se confruntă țara.

Citește și Maci, tânăra în vârstă de 17 ani, este cea mai înaltă fată din lume: doar picioarele ei măsoară 135 de centimetri

Kim Jong-un este, de asemenea, un personaj misterios: în cursul anului 2020, știrile despre moartea sa au circulat de două ori, prima când Kim nu mai apăruse în public de mai multe luni și a doua, când s-a spus că a fost îmbolnăvit.

Din câte se pare, Kim a fost operată în Statele Unite în mare secret. La acea vreme, propaganda nord-coreeană punea un accent deosebit pe sora lui Kim, Yo Yo-jong, și mulți credeau că este gata să preia de la fratele ei în fruntea țării.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.