„Kim Jong-un este în comă” Sora lui a trecut la putere

„Kim Jong-un este în comă”. Acestea sunt cuvintele pe care Chang Song-min, un colaborator strâns al fostului președinte sud-coreean Kim Dae-jung , a spus  despre liderul nord-coreean. “Cred că este în comă, dar viața lui nu s-a terminat”, vorbele lui Chang raportate de presa sud-coreeană au fost publicate și de Mirror.

În Pyongyang, spune el, este în curs predarea puterii . “Nu a fost creată o structură de succesiune completă, așa că Kim Yo-jong”, sora lui Kim Jong-un, “a ajuns deja la putere pentru că nu se poate sta fără un conducător mult timp”.

Un asteroid ar putea lovi Pământul pe 2 noiembrie. Dar pericolul este relativ

Kim Jong-un a fost protagonistul a puținelor apariții publice de-a lungul anului, iar  zvonurile despre problemele sale de sănătate durează de luni de zile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.