„Kim Jong-un e mort”, dar Trump atacă CNN: ”Nu scrii adevărul”

“Kim Jong-un a murit în urma unui stop cardiac”. Potrivit unor surse de la Beijing și Moscova, dictatorul nord-coreean, după o operație chirurgicală delicată, a murit în urma unui stop cardiac. Dar știrile, care fac înconjurul lumii, nu sunt confirmate, iar misterul despre starea de sănătate a lui Kim se adâncește  și mai mult. Potrivit președintelui american, Donald Trump, Kim Jong-un, nu ar fi murit, iar știrea privind starea de sănătate a liderului nord-coreean anunțat de CNN  ar fi „falsă” .

Știrea, relansată și de unele mass-media americane, inclusiv CNN, nu a găsit încă confirmarea oficială . Dimpotrivă, președintele Statelor Unite, Donald Trump, a considerat că este o știre falsă, acuzând ziarul menționat de incorectitudine . ” Cred că indiscrețiile despre sănătatea lui Kim Jong-un sunt un raport fals făcut de CNN ” , a scris el pe profilul său de Twitter.

„Cred că informația este incorectă, permiteți-mă să spun acest lucru”, a spus președintele Statelor Unite și în timpul unui briefing la Casa Albă, arătând cu degetul spre un jurnalist . “Am o relație bună cu Kim Jong-un și sper să fie bine”, a adăugat el.

Coreea de Nord, dictatorul Kim Jong-un “este în stare gravă”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.