Kim Jong-un A MURIT, spun surse de presă din Hong Kong

Liderul din Coreea de Nord, Kim Jong-un, ar fi murit, acest lucru a fost declarat de un jurnalist chinez, Qing Feng, director adjunct al radiodifuzorului  Hong Kong „Hkstv” și nepotul fostului ministru de externe Li Zhaoxing. Într-o postare pe platforma socială chineză Weibo, reporterul susține că are surse „foarte solide” conform cărora autoritățile de la Pyongyang își iau timp înainte de a face anunțul oficial al morții lui Kim, aflat la putere din 2011.

Qing Feng își amintește cum acest lucru  nu este nou: în 1994, Coreea de Nord a așteptat 34 de ore înainte de a raporta moartea liderului de atunci Kim Il-sung.  În  2011 au fost nevoie de 51 de ore înainte de anunțarea morții succesorului său Kim Jong-il. Starea de sănătate ale lui Kim Jong-un a fost urmărită zile întregi, în timp ce mass-media oficiale din Coreea de Nord tace. Astăzi în presa internațională zvonurile au revenit cu privire la trimiterea unei echipe de medici chinezi la Pyongyang, iar revista japoneză „Shukan Gendai” a ipotezat o „stare vegetativă” pentru liderul nord-coreean.

Coreea de Nord, dictatorul Kim Jong-un “este în stare gravă”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.