Kim a reapărut: nu este mort, doar îngrășat și cu țigara în mână

Kim Jong Un a reapărut în public după speculațiile vehiculate în ultimele zile privind starea sa de sănătate. Liderul nord-coreean a apărut un pic mai îngrășat și cu o țigară în mână. Kim a participat la o reuniune extinsă a  Partidului Muncitorilor, care a abordat problemele de urgență Covid-19 și ale tifonului Bavi.

„Kim Jong-un este în comă” Sora lui a trecut la putere

Dictatorul s-a plâns de „defectele” și „deficiențele” nespecifiate în răspunsul țării la noul coronavirus și a îndemnat oficialii să le corecteze rapid. Apoi, Kim s-a concentrat pe pregătirile pentru a reduce la minimum daunele provocate de Typhoon Bavi, care este de așteptat să lovească Coreea de Nord joi dimineață.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.