Kenya, un misionar în vârstă de 61 de ani, a violat fetițele din orfelinat: soția sa dădea contraceptive victimelor

Un misionar creștin, șeful unui orfelinat din Kenya, a violat câteva fetițe iar soția bărbatului le furniza  contraceptive pentru a nu rămâne  însărcinate. Povestea șocantă datează de acum câțiva ani, dar a apărut recent datorită procesului care s-a încheiat luni 15 iunie în care misionarul a mărturisit abuzurile, motiv pentru care a fost condamnat la 15 ani de închisoare cu acuzație de conduită sexuală ilegală împotriva minorilor.

Conform celor reconstruite, Gregory Dow, acesta este numele violatorului, un cetățean american de 61 de ani, s-a mutat în Kenya în 2008 împreună cu soția sa Mary Rose Dow și cei șase copii ai lor pentru a întemeia un orfelinat în orașul Boito, în districtul vestic al Kenyei din judetul Bomet.

Oroare într-o închisoare din Afrin: mai multe femei kurde au fost găsite în condiții inumane

Nimeni  însă, nu și-a putut imagina ce se va întâmpla acolo. Bărbatul, de fapt, de-a lungul anilor a abuzat sexual de patru fete cu vârste între 11 și 13 ani, și cărora le cerea să-l numească  „tată”. Nu numai atât, potrivit rapoartelor mass-media locale și confirmate de tribunal, soția lui Gregory era conștientă de violență oferind contraceptive victimelor pentru a le împiedica să rămână însărcinate.

Povestea ororii a ieșit pentru că două dintre cele patru victime, în 2017 au reușit să scape din orfelinat spunând ce au experimentat și au suferit.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.