Kenya, singura girafă albă feminină și puiul ei au fost uciși de braconieri

Singura girafă albă feminină cunoscută în Kenya și puiul ei au fost ucise de braconieri într-o rezervație din estul țării, a anunțat o asociație locală potrivit agenției France Presse. Aceste animale extrem de rare nu au fost văzute în nicio altă țară din lume.

Citește și Coronavirus, fotografia emoționantă a medicului care lasă un pacient bolnav să privească apusul soarelui

Trupurile celor două girafe cu piele albă din cauza pigmentării extrem de rare au fost „reduse în schelete după ce au fost uciși de braconieri” într-o rezervație din Garissa, estul Keniei. După uciderea acestor două exemplare, a rămas doar o girafă albă, un măscul, a cărui mamă a fost femela sacrificată de vânători, a declarat asociația locală Ishaqbini Hirola, care administrează rezervația.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.