Kenny, tigrul alb născut deformat din cauza împrerecherii forțate între rude de același sânge

Kenny este un tigru alb maiestuos, cu o expresie oarecum curioasă, cu fața scurtă și largă și ochii sclipitori. Aspect bizar din cauza dizabilităților fizice și psihice, atribuite împerecherii forțate între frați. Tigrii albi cu același sânge sunt adesea împerecheați cu forța pentru a produce alții tigrii pentru a fi vânduți  grădinilor zoologice, hotelurilor și diverși clienți la prețuri disproporționate. De fapt, acești tigrii sunt căutați, deoarece sunt ”greșiți” și sunt considerați a fi pe cale de dispariție.

O sută de lupi au invadat Napoli, simbol al naturii care se răzvrătește împotriva omului

 

Potrivit celor de la Big Cat Rescue , aceste încrucișări între frați, între mamă / tată și copii, nu sunt deloc inofensive, deoarece cauzează nenumărate probleme : nervi optici încrucișați, viață medie mai scurtă, afecțiuni ale rinichilor, probleme ale coloanei vertebrale, ochi strâmbi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.