Kayne West a creat un fond pentru studiile fiicei lui George Floyd și a donat două milioane de dolari pentru victimele rasismului

Kayne West a donat 2 milioane de dolari pentru studiile fiicei lui George Floyd. Uciderea bărbatului de mâna unui polițist în timp ce îl aresta a șocat întreaga lume și multe persoane, inclusiv cele din lumea spectacolului, au luat parte împotriva discriminării rasiale . Printre ei, și soțul lui Kim Kardashian care  a dorit să o ajute pe fiica de 6 ani a victimei.

Rapperul a creat un fond pentru micuța Gianna, în vârstă de doar 6 ani, care recent, prin mama sa a spus că se simțit pierdută fără tatăl ei. West a pus astfel la dispoziție un fond pentru fetiță care îi va permite să meargă la facultate și să studieze atunci când va crește mare. Dar generozitatea lui nu a fost doar pentru micuța Gianna Floyd, deoarece cântărețul a făcut o donație și pentru familiile lui Ahmaud Arbery și Breonna Taylor, care au murit în timpul protestelor și la rândul lor, și ei au fost dezarmați.

George Floyd, prima comemorare în Minneapolis. Avocatul: ” A murit din cauza unei pandemii de rasism”

Nu numai Kayne West este de partea celor discriminați. Soția sa, Kim Kardashian, s-a oferit recent să plătească facturile medicale pentru unul dintre protestanții care a fost lovit pe față de un glonț de cauciuc.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.