Katie, coafeza de stradă: merge prin oraș și taie părul gratis persoanelor fără adăpost

Se plimbă cu scaunul din piele roșie din salonul ei și taie părul gratis persoanelor fără adăpost. Katie Steller, o tânără coafeză americană, le oferă persoanelor fără adăpost un pic din timpul ei și îi ajută să nu se mai simtă singuri.

„Totul a început în 2013 – spune Katie în vârstă de29 de ani,   înainte de a-mi deschide magazinul în Minneapolis. Am avut scaune și echipamente acasă în sufragerie și  am avut ideea să încărc un scaun în mașină și să mă duc să ofer persoanelor fără adăpost o coafură decentă . Apoi mi-am deschis salonul și a trebuit să mă opresc. Recent am decis să reîncep să fac acest lucru care încă de la început mi-a schimbat viața”

Citește și Studiază pe stradă pe o temperatură de 4 grade și este premiant! Povestea emoționantă a lui Angelo

Cel puțin o dată pe săptămână Katie închide magazinul și bate străzile  cu scaunul roșu, foarfecele, aparatul de ras electric și toate echipamentele de coafură. „Aș putea folosi scaune pliante, ar fi mai confortabil. Dar vreau chiar și cei care nu își permit să trăiască experiența ca și când ar fi la coafor . Când mi-am pierdut părul din cauza cancerului  de colon, mi-am dat seama cât de importantă poate fi o tunsoare în viața unei persoane”.

Misiunea amabilă a lui Katie a dat loc unei rețele de organizații de caritate, acum oferă și șosete fără adăpost, produse de igienă, gustări, încălțăminte „A lăsa o amprentă în viața vieții oamenilor nu necesită gesturi mari sau sume imense de bani. Doar un mic gest de iubire ».

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.