Kârgâzstan, fostul președinte Atambaev a fost arestat

Fostul președinte al Kârgâzstanului, Almazbek Atambaev, a fost arestat astăzi acuzat de organizarea protestelor în masă. Acest lucru a fost anunțat de Comitetul de Securitate Națională din fosta republică sovietică, unde protestele și revoltele au izbucnit lunea trecută în urma alegerilor legislative, care au fost anulate pentru fraudă.

Citește și Virus, alertă Europa. Berlin și Paris redeschid secțiile Covid

Țara este în haos, președintele Soronbay Jeenkbekov a declarat că este gata să demisioneze dacă nu se poate găsi un acord pentru formarea unui nou guvern. Între timp, șeful statului încearcă să fugă limitând accesul în capitala Bișkek, unde susținătorii lui Atambaev cer întoarcerea fostului președinte, care ajunge din nou în închisoare după ce a fost eliberat în ultimele zile. de către protestatari.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.