Kane Tanaka, cea mai în vârstă persoană din lume împlinește astăzi 118 ani

Kane Tanaka s-a născut la 2 ianuarie 1903 și incredibil de astăzi își suflă în 118 lumânări . Deja în Cartea Recordurilor Mondiale Guinness de doi ani, japoneza nu pare să vrea să renunțe. Locuiește  într-un azil de bătrâni din Fukuoka, astăzi și-a sărbătorit ziua de naștere împreună cu personalul și alți oaspeți.

Incredibil de spus, dar totul adevărat: Kane Tanaka este încă printre noi. Cea mai bătrână femeie din lume  își continuă drumul aici făcând gimnastică și jucând dame.  De fapt, femeia își petrece timpul făcând exerciții fizice, plimbându-se, făcând calcule matematice și jucând Dame Are un apetit puternic și îi place să mănânce ciocolată și să bea Coca-Cola, povestesc asistenții azilului.

Citește și Covid, după diagnostic, unul din 5 pacienți prezintă tulburări mintale

Când a fost întrebată despre secretul longevității sale, Tanaka a răspuns ferm: „Mănânc mâncare delicioasă și studiez”. Și nu intenționează să renunțe și propune să trăiască până la 120 de ani.

„Este o situație dificilă din cauza pandemiei coronavirusului, dar Kane este bine – a declarat nepotul ei în vârstă de 61 de ani Eiji, pentru Kyoto News – Sunt fericit că se distrează în fiecare zi”.

Luând un  istoric rapid, ne dăm seama că femeia a trăit două războaie mondiale, al doilea cu atacul a două bombe nucleare asupra Japoniei, cel puțin trei pandemii (ultima în curs), accidentul nuclear de la Fukushima (pentru a menționa doar cele mai importante evenimente și cele mai apropiată de vârsta ei), precum și diverse probleme de sănătate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.