Jurnalist CNN arestat în Minneapolis în timpul transmisiei live

Jurnalistul CNN, Omar Jimenez, a fost arestat de poliție în timp ce transmitea în direct din locul protestelor din Minneapolis, după moartea afro-americanului George Floyd, relatează CNN.  Același sursă  raportează că Jimenez a fost arestat „după ce s-a identificat clar cu agenții”. CNN a publicat și fotografia momentului arestării.

Aceeași soartă a avut și colegii lui Jimenez, inclusiv un producător și un operator.

Protestele din SUA continuă: în Minneapolis o secție de poliție a fost incendiată

Asistenta medicală atacată de o clientă la supermarket: „Răspândești virușii” VIDEO

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.