Jumătate urs și jumătate pisică: din Vietnam puiul de cățeluș a devenit vedetă / VIDEO

Ce este: un câine, o pisică sau un urs? De o săptămână, oamenii de socializare se întreabă care este misterul lui Gấu Mèo Bắc Mỹ , un cățel hibrid născut în Vietnam, al cărui nume înseamnă literalmente ursul pisicii din America de Nord. Pagina sa de Facebook, deschisă de o săptămână și îmbogățită cu conținut video și fotografii amuzante, are peste 100 de mii de urmăritori.

Citește și Coronavirus, China cere băncilor să sterilizeze bancnotele

Amuzant și înspăimântat în mișcări, cu ochi curioși, dar, în același timp, intimidat de tot ce este în jurul său, Gấu Mèo Bắc Mỹ a cucerit deja pe toată lumea.

Tôi lạc quan giữa đám đông,nhưng một mình tôi cũng thế 😔😔

Pubblicato da Gấu Mèo – Nguyễn Văn Dúi su Mercoledì 26 febbraio 2020

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.