Judecătoare acuzată de hărțuire și raporturi în trei cu avocații pentru a primi favoritisme

Și-a folosit sala de judecată pentru a face sex în grup cu mai mulți avocați. Judecătoarea Dawn Gentry, în vârstă de 38 de ani, din Kentucky, din Statele Unite, a fost acuzată că ar fi forțat unii avocați să întrețină relații sexuale cu ea, împreună cu alte persoane, abuzând de putere în cadrul forului.

Femeia pare să fi acordat un tratament preferențial avocaților după ce a obținut performanțe sexuale, așa că nimeni nu a îndrăznit să o contrazică. Femeia este acuzată că a avut relații și cu un preot, că ar implicat atât un secretar cât și pe iubitul ei care neagă orice acuzație. Gentry a fost o judecătoare care s-a ocupat în principal de cazuri care implică minori.

Citește și Știind că a înghițit heroină, o bunică și-a lăsat nepotul să moară în loc să cheme ambulanța

Astăzi, judecătoarea este acuzată de abuz de putere  și că ar fi că a folosit Snapchat pentru a seduce și amenința mai mulți avocați și chiar și pe fostul său soț, după cum relatează presa locală .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.