Johnson & Jonhson, nu mai vinde talc în America de Nord și Canada

Johnson & Johnson a încetat să mai producă produse pentru copii pe bază de talc în Statele Unite și Canada. După miile de procese împotriva produsului pentru presupusa contaminare cu azbest  a dus la scăderea vânzărilor. Compania a anunțat că a oprit expedierea a sute de articole pe bază de talc în Statele Unite și Canada. Presa americană o scrie. J&J va opri vânzările pe aceste piețe în următoarele luni, a declarat Kathleen Widmer, președintele companiei pentru consumatori din America de Nord.

ATENȚIE ! Atac cibernetic la o mare companie aeriană: datele personale a 9 milioane de călători au fost furate

Toate stocurile existente vor fi vândute în continuare până la epuizare. J&J s-a confruntat cu procese în care a fost acuzată că a ascuns riscurile îmbolnăvirii de cancer. În toate procesele din  Statele Unite,  instanțele au condamnat compania la plata a miliarde de dolari în daune efective și punitive pentru manipularea produsului. J&J a reușit să reducă sau să anuleze multe dintre aceste sentințe în apel.

Conform unui sondaj din New York Times, directorii Johnson & Johnson au fost conștienți de riscurile contaminării cu azbest  de zeci de ani, dar le-au ascuns întotdeauna consumatorilor riscurile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.