Johnson & Johnson condamnată să plătească 2,6 milioane: sute de femei cu implanturi vaginale defecte

Compania farmaceutica Johnson & Johnson , a fost obligată să plătească o amendă de 2,6 milioane de dolari de la tribunal federal australian pentru daunele provocate la trei femei care au primit implanturi vaginale defecte . Judecătoarea Anna Katzmann a decretat că gigantul farmaceutic a acționat neglijent, provocând sutelor de femei durere și disconfort.

“Suntem mulțumiți de rezultat”, a declarat avocatul Jan Saddler pentru presa locală. „Astăzi este un pas important înainte, însă drumul este încă lung pentru ca toate femeile australiene afectate de aceste produse să primească o compensație ».

Citește și VIDEO / În interiorul unei morgi din Iran: coridoarele îmbâcsite de cadavre

Compania a susținut că aceste implanturi din plasă de plastic au fost o modalitate sigură de a consolida podeaua pelvină și de a contracara prolapsul pelvin și stresul urinar. De fapt, multe femei au suferit dureri cronice, inclusiv în timpul activității sexuale, leziuni ale organelor și alte simptome.

Până în prezent, 1350 de femei s-au înregistrat în procesul împotriva lui Johnson & Johnson și a companiilor mai mici deținute de gigant.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.