Johnson externat din spital: „Sistemul de sănătate mi-a salvat viața”

Johnson externat din spital: „Sistemul de sănătate mi-a salvat viața. Este dificil să găsesc cuvintele pentru a exprima  recunoștința față de sistemul național de sănătate pentru că mi-a salvat viața , a spus Boris Johnson în mesajul video publicat astăzi pe Twitter după ce a fost externat din spitalul Sf. Toma, unde a fost internat șapte zile, o parte din acestea petrecând în terapie intensivă.

Lăudând faptul că poporul britanic, acceptând măsurile de închisoare, a format „un scut uman” în jurul  NHS, premierul britanic a spus că a văzut  presiunea sub care lucrează medicii în timpul spitalizării sale și asistentelor britanice.

În lipsa echipamentului de protecție, infirmierele dintr-un spital englez folosesc saci de gunoi

Johnson a adăugat hashtag-ul #StayHomeSaveLives (stai acasă salvezi vieți)  : “Efortul a milioane de oameni de a rămâne acasă în toată țara merită efortul. Împreună vom depăși această criză “, a subliniat el în mesajul său video. Premierul a recunoscut sacrificiul britanicilor de a rămâne în acase afirmând că respectarea măsurilor de distanțare socială dă rezultate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.