Johnson a fost implicat într-un accident de mașină la Londra

Premierul britanic Boris Johnson a fost implicat într-un accident de mașină minor în Westminster, în centrul Londrei, relatează The Guardian citând purtătorul de cuvânt al premierului, care a adăugat că niciuna dintre persoanele implicate nu a fost rănită.

Avertismentul șamanilor poporului hopi: „Se apropie Apocalipsa ” | Video

Un videoclip publicat de ziar a clarificat dinamica accidentului. Jaguarul lui Johnson a fost obligat să frâneze brusc din cauza unui demonstrator, fiind imediat tamponat de un SUV. Protestatul a fost arestat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook, VK ,Twitter,  InstragramOdnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.