Joe Biden a primit a doua doză de vaccin Pfizer-BioNTech

Joe Biden s-a vaccinat cu a doua doză de vaccin Pfizer-BioNTech. Prin urmare, președintele ales al Statelor Unite, care se vaccinase pe 21 decembrie, a finalizat procesul care îl va conduce la imunizare.

Citește și  Record de căldură în Grecia ! La 28 de grade oamenii s-au îmbulzit pe plaje

Joe Biden a primit a doua doză de vaccin la Christian Hospital din Newark (Delaware), aceeași unitate în care viitorul președinte al Statelor Unite primise prima doză. Cu puțin timp înainte de a se vaccina, Biden convocase o conferință de presă în care îl ataca pe Donald Trump și atacul susținătorilor săi asupra Capitoliului:

«Trump nu ar trebui să mai fie în funcție, punct. M-a șocat să văd, pe lângă susținătorii lui Trump, și pe deputații republicani fără mască: mă tem că acest lucru ar putea provoca un focar în rândul parlamentarilor ».

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.