Jocuri de noroc blestemate: un roman din Italia a incercat sa se sinucida dupa ce a pierdut toti banii

Jocuri de noroc blestemate: un roman din Italia a incercat sa se sinucida dupa ce a pierdut toti banii

A trimis mai întâi soției un mesaj  WhatsApp  să-și ia rămas bun pentru totdeauna…

Un român de 30 de ani, tatăl a doi copii mici după ce a jucat toți bani la păcănele și-a dat seama de eroarea pe care a făcut-o și a încercat să se sinucidă. Nu era pentru prima dată când bărbatul pierdea toți banii, dar marți, ceva s-a întâmplat în mintea lui: ”Vine Paștele, ce să-i spun soției mele? Ce le dau copiilor de mâncare ?

 

Așa că, cuprins de panică i-a trimis mesajul de adio soție și s-a îndreptat în stația de tren. Era marți seara, în jurul orei 22:00 când, potrivit presei italiene La Nazione, ofițerii de poliție din Viareggio l-au salvat în ultimul minut. Atitudinea omului părea suspicioasă agenților și din acest motiv agenții  l-au urmărit. Deși i se puneau întrebări, el nu răspundea, părea absent și într-o stare de șoc.

 

Chiar înainte de a trece un tren regional, polițiștii l-au oprit și au chemat o ambulanță. Când din difuzor s-a auzit mesajul vocal că un tren intra în stație, românul a devinit agitat. Vrea cu orice preț să-și pună capăt zilelor. Între timp au ajuns și membrii familiei alarmați de masajul său, mesaj care conținea și o fotografie cu locul exact unde se afla.

 

Românul a fost internat la departamentul de psihiatrie al Spitalului Versilia. Acum va trebui să înceapă un proces de reabilitare pentru a ieși din acea dependență blestemată, care i-a distrus viața și familia.

Te-ar putea interesa și Aveau o viata inainte: Catalin si Elisa au murit inecati intr-un canal din Italia

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.