Jocul acela pe canapea apoi groaza: un copil de numai doi ani a murit spânzurat de cordonul de la perdea

O tragedie în Cornwall, unde un băiețel de 2 ani , Cobie Grimshaw , a murit accidental spânzurat de cordonul cu care se reglau  perdelele din casa sa din Looe.

Copilul, care sărea pe canapea în timp ce se juca, ar fi murit de leziuni ireversibile ale creierului, în urma strangulării cu sfoara. De fapt, conform celor reconstruite, băiețelul se juca singur într-o cameră a casei, folosind canapeaua ca o trambulină, în timp ce mama lui pregătea ceaiul. Tânăra mamă, Lauren Grimshaw, în vârstă de 26 de ani, nu are liniște sufletească, recunoscând că a fost distrasă pentru a pregăti acel blestemat ceai.

Moartea copilului a avut loc pe 7 aprilie și abia acum judecătorii au decis să închidă cazul ca fiind un accident tragic . Așa cum spunea Lauren, aceasta a fost o zi specială pentru fiul ei să-și revadă bunica. După cum a raportat BBC ,mama a fost cea care a făcut tragica descoperire.

În casă eram eu, partenerul și mama mea care nu sosise demult. Am intrat în bucătărie să aprind ceainicul și să prepar un ceai și, când m-am întors, Cobie, era spatele canapelei și ceea ce mi s-a părut ciudat era că nu scotea nicio vorbă.  Am crezut că doarme, dar când m-am apropiat am văzut frânghia care îi strângea gâtul. Am început să țip, mama a trebuit să-mi scoată copilul din mâini pentru că devenisem isterică. Am fost la vecinul meu care lucrează ca voluntar și, în așteptarea ambulanței, i-a făcut un masaj pulmonar timp de douăzeci de minute ”, și-a amintit tânăra de 26 de ani.

Citește și Un cuplu de români din Italia și-au abandonat pe stradă copilul de 4 luni: ” Probleme economice ”

Micuțul a fost apoi transferat la spital cu elicopterul  unde a rămas internat timp de trei zile, înainte ca inima lui să înceteze să mai bată pentru totdeauna. Cel mic a fost ținut atașat de un ventilator pulmonar până la 7 aprilie, ziua morții sale. Medicii au avertizat-o pe mamă de la început că micuțul probabil nu va supraviețui: creierul i se umflase. Lauren este plină de durere și singurul lucru pe care și-l dorește acum este ca totul să revină la felul în care era înainte. Legistul a explicat că Cobie a suferit un stop cardiac după ce s-a  sugrumat. Leziunile ireversibile ale creierului au fost cauzate de lipsa de oxigen. Moartea sa a fost înregistrată ca un accident tragic.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.