Joc mortal: un tată și-a aruncat fiica într-un ventilator ucigând-o

O fetiță de 6 luni a murit după ce tatăl ei vitreg a aruncat-o din greșeală într-un ventilator de tavan. S-a întâmplat  în San Juan, Argentina , iar tânărul de 26 de ani Jesus Michel Zalazar a fost arestat pentru moartea micuței Giuliana del Valle Sotoyan. Potrivit presei locale, bărbatul se juca cu copila aruncând-o prea în sus. Micuța s-a lovit de paletele ventilatorului și a murit.

Dublă tragedie: două gemene de trei ani au fost găsite moarte într-o mașină lăsată în soare

Încercările disperate ale medicilor de la spitalul Guillermo Rawson au fost inutile , micuța Giuliana a murit din cauza rănilor grave la cap. Evenimentul tragic ar fi avut loc în timpul unei întâlniri de familie, iar rudele copilei l-au atacat pe tatăl vitreg responsabil de moartea sa. Inițial, bărbatul a fost acuzat de simplă „neglijență”, dar mai târziu judecătorul a transformat-o în „omucidere”.

Un tată a turnat apă clocotită în gura fiului său de 6 ani: ”Era posedut de diavol”

Aldana, mătușa victimei, a declarat pentru presa locală: „Sora mea (mama copilului) era în bucătărie și gătea și i-a spus că masa este gata, apoi eu am început să așez masa. Isus era cu fetița în sufragerie și se juca cu ea.  Deodată, amauzit o lovitură care provenea de la ventilator, l-am privit-o, Isus el ținea fetița strâns la piept iar cămașa a încept să se umple de sânge. L-am întrebat “ce ai făcut?” și ne-am grăbit să cerem ajutorul unui vecin pentru a merge la spital. În timp ce mergeam la spital, repeta „nu am făcut nimic, Aldana, nu am făcut nimic”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.