Jim Cummings, actorul care a dat voce desenului animat Winnie the Pooh, acuzat de viol

Jim Cummings, actorul care a dat voce desenului animat Winnie the Pooh, acuzat de viol

Acuzații grele împotriva actorului Jim Cummings care a dat voce desenului animat Winnie the Pooh și altor personaje Disney. Fosta soție a lui Stephanie Cummings l-a denunțat pentru viol, precum și pentru violența asupra câinelui familiei. Actorul nu a contrazis faptele raportate de femeie, dar s-a apărat spunând că încercările sale de a se apropia fizic de ea erau doar o glumă.

 

Potrivit femeii, după divorțul lor din 2011, actorul în vârstă de 66 de ani ar fi comis abuzuri sexuale, fizice și psihologice asupra ei și ar fi amenințat-o cu moartea. Cummings, de asemenea, ar fi comis violențe împotriva câinelui familiei. Fosta soție actorului susține că și căsătoria s-a încheiat din cauza problemelor  actorului legate de alcool și droguri.

 

Documentele juridice arată că actorul nu a contestat niciodată incidentele raportate. Cummings a oferit diferite versiuni în care susținea că în momentele în care a încercat să o abordeze fizice el doar glumea.

Te-ar putea interesa și Un medic bolnav de SIDA a infectat 90 de pacienti: 65 sunt copii

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.