Jihadistii din Camerun, Boko Haram, au decapitat trei ostatici

Jihadistii din Camerun, Boko Haram, au decapitat trei ostatici

Forțele de securitate cameruniene au găsit cadavrele decapitate a trei locuitori ai unui sat de la granița cu statul Borno, în Nigeria, fortăreața Boko Haram, au declarat oficialii guvernului local . Cei trei bărbați fuseseră răpiți vineri de jihadiști împreună cu o femeie despre care nu se mai știa nimic.

Citește și Panică pe străzile Italiei: mai multe cutremure, cel mai puternic la 4,5 grade

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.