Jihadista care planifica atacul asupra Catedralei Notre-Dame

Jihadista care planifica atacul asupra Catedralei Notre-Dame

Una dintre cele trei femei care, în 2016, conform acuzației, au planificat un atac împotriva catedralei Notre Dame a fost condamnată vinerea trecută la 8 ani de închisore, potrivit presei franceze.

Femeia, Ines Madani în vârstă de 22 de ani, a fost condamnată pentru infracțiunile precedente legate de recrutarea de luptători care urmau să fie trimiși în Siria și instigare la terorism.  Faptele au fost comise  între martie 2015 și iunie 2016. Conform planului , catedrala din Notre Dame ar fi trebuit să fie lovită cu o mașină plină cu butelii de gaz.

 

Procesul va începe pe 23 septembrie.

Te-ar putea interesa și Crima soc! Si-a ucis iubita pentru ca si-a petrecut seara cu prietenii

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.