Jesus Sneaker, noua modă de adidași Nike cu un crucifix și apă sfântă în talpă: costă 3.000 de dolari

Jesus Sneaker, noua modă de adidași Nike cu un crucifix și apă sfântă în talpă: costă 3.000 de dolari

Moda și religia…. o coexistență nu întotdeauna fericită. Dar, cu siguranță, o combinație care îi face pe oameni să vorbească. Și într-adevăr. Un brand din Brooklyn, MSCHF , a personalizat câteva perechi de Nike Air Max 97s pentru cei mai devotați și fashionisti credinciași și a creat Jesus Sneaker . Prins între șireturi un crucifix de aur, pe talpa emblemei Vaticanului și pe margine un citat din Evanghelie „MT 14:25”. Și nu s-a terminat aici. Punctul culminant al sfântului adidaș este talpa, care conține 60 cmc de apă sfințită preluată direct din râul Iordan și binecuvântată de un preot. Prețul? Trei mii de dolari perechea.

Micul Cinar s-a născut cu un semn de naștere în formă de inimă pe frunte: iată cum este astăzi

Nu a fost un apel divin sau o vocație înnăscută de a-l convinge pe Daniel Greenberg , directorul de vânzări al MSCHF, să-și lanseze sfințenia de adidaș pe piață. Inspirarea lui Greenber, a credinței evreiești, a fost dorința de a se distra cu moda  și colaborări unice între marile streetwear și celebrele mărci. „Cum ar fi o colaborare cu Isus?”, Au întrebat MSCHF. Acestea fiind spuse, iată MSCHF x INRI.

https://twitter.com/StockXLive/status/1183375837829226496

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.