Jesús, copilul “miracol”: abandonat într-o groapă de gunoi

Jesús, copilul “miracol”: abandonat intr-o groapa de gunoi din Ecuador

Un nou-născut a fost găsit abandonat într-o groapă comună de gunoi, nu se știe cât timp a stat acolo, dar ceea ce este sigur este că nu ar fi supraviețuit dacă nu ar fi fost găsit la timp de unul dintre muncitori: ” Când l-am scos din noroi și l-am băgat în cămașă să simtă căldura umană, a început să miște mânuțele și gurița dar nu plângea. Este un adevărat miracol”, a povestit muncitorul. Este un miracol, da, deoarece copilul avea încă coronul ombilicat legat.

Violată la 13 ani, rămâne însărcinată: părinții arestați

Muncitorul și-a spus povestea  la El Universo César Cagua.  Locul unde a găsit nou-născutul  în Via Perimetral din Guayaquil (Ecuador), era mult mai departe de spitaului orașului. Neavând telefoanele cu el, muncitorul cuprins de panică a început să se îndrepte spre centrul orașului pe jos. Din fericire el a oprit o mașină care tocmai trecea prin zonă și au chemat de urgență poliția și o ambulanță.

Copilul a fost dus la spital în terapie internsivă, iar medicii l-au chemat pe copil Jesús. Investigațiile privind descoperirea femeii care a abandonat copilul sunt în curs de desfășurare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.