Jenant! O familie a fost dată jos din avion cu pretextul că… puțeau!

Cu toții tindem să credem că mirosul urât al corpului  este cauzat de igiena precară sau de bacteriile care cresc pe corp. Medical News Today explică faptul că mirosul urât se simte atunci când bacteriile descompun proteinele în anumite acizi.

Dar există și boli care pot provoca acest miros urât. De exemplu, mirosul dulce este unul dintre simptomele diabetului, cauzat de nivelurile ridicate de cetone în sânge.

În schimb, un miros asemănător cu înălbitorul poate indica afecțiuni renale sau hepatice și este rezultatul acumulării de toxine în organism.

Oamenii cu miros neplăcut al corpului sunt adesea tratați cu dispreț, dar poate uităm că și ei sunt oameni.

Recent, familia Adler a devenit victimă a criticilro și înjosărilor din cauza mirosului.  Experiența familiei cu compania americană Airline a fost teribilă.

Familia Adler se întorceau dintr-o vacanță în Miami și se îndreptau spre casă în Detroit .

Cu toate acestea, în noaptea de 24 ianuarie 2019, domnul Adler, soția sa și fiica lor de 19 luni au fost dați jos din avion deoarece alți pasageri s-au plâns de mirosul lor. Acest lucru a fost raportat de WPLG.

Nu numai că familia a fost umilită, dar nu le-au fost returnate nici valizele lor.

Uluiți de ceea ce li se întâmpla, cei doi au început să se rotească prin aeroport cerând mai multor persoane să-i miroase pentru a confirma dacă este într-adevăr ei puțeau.

Yossi Adler consideră că American Airlines nu le-a spus motivele reale pentru care au fost dați jos din avion.

Cu toate acestea, compania le-a oferit masă și  cazare pentru acea seară. A doua zi, au plecat spre Detroit unde și-au recuperat bagajele.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.